Gastenboek

Iedereen krijgt graag mail en daar zijn wij niet anders in. Schrijf je berichtje of reactie hieronder. We horen graag van jullie!!

Reacties

Smithf901
4 jaar geleden

Admiring the hard work you put into your site and detailed information you offer. It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I've bookmarked your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account. cdeggfkddkdfeekb

Smithd543
4 jaar geleden

A big thank you for your article.Really thank you! Cool. efaegadkebedaeef

Eisenhüttenturm Augustfehn
6 jaar geleden

Die Smugglers Bluesband hat den Laden zum Kochen gebracht und eine unglaublich gute Show gezeigt. Großen Dank an die Smugglers und auch an Heiner Braak, der am Schluss mit seiner Mundharmonika spontan bei den Smugglers zu einer kurzen Jamsession einstieg.

BluesForum
7 jaar geleden

Commentaar van BluesForum n.a.v. optreden "Blues an de Riest": De opener van deze avond was de Smugglers Blues Band. Het was een leuke opener die al gauw de sfeer zette voor die festival.

oscar
8 jaar geleden

Bericht van Frank:
Gisterenavond een optreden bij gewoond van de Smugglers Buesband bij cafe de Buren in Boekelo. Zoals vanouds was het in dit cafe wederom lekker druk en gezellig. De Smugglersbluesband bestaande uit Erik ten Thij (gitaar en vocal), Andreas Kosling (mondharp en vocal), Oscar Pals (drums) en Matt Verschoor (bassist) treden al weer geruime tijd op in onze regio en bij onze oosterburen en in de grensstreek. Ook vanavond lieten ze het aanwezige publiek heerlijke bluesmuziek horen van o.a. het nummer Farther up on the road van wijlen Freddie King. Dit nummer werd door de band op een voortreffelijke manier gecoverd/gespeeld.Het aanwezige publiek genoot volop van het kunnen van deze band. Er werd dan ook gedanst op de bluesmuziek welke deze band ten gehore bracht.Ook de mondharp speler Andres Kosling blijkt een echte entertainer,alsmede ook Erik ten Thij. Beiden begaven zich met hun instrumenten niet alleen op het podium maar ook in de zaal. Andreas leek wel een circusartiest die zelfs als een monkey/affe (positief bedoeld van stoel naar stoel en op barhoogte liep om zijn kunnen te laten zien. Echt een publiekstrekker, super.Ook technisch klonk het allemaal goed en je kunt wel horen dat deze jongens al een tijdje lang met elkaar optreden. Na afloop rond de klok van 00.30 uur kwam de uitbater van cafe de Buren de bandleden buiten nog persoonlijk bedanken voor deze zeer geslaagde avond. Nou dat zegt dan wel wat dat een uitbater dit doet met derden erbij. Binnenkort is deze formatie weer te bewonderen in november in Epe Duitsland, maar houdt maar gewoon hun site in de gaten voor meer info: www.smugglersbluesband.nl. Je krijgt er geen spijt van om deze bluesband aan te horen.

SmugglersBluesBand | Smugglersbluesband.nl
www.smugglersbluesband.nl
Smugglersbluesband, Bezetting: Andreas Kösling; zang,gitaar & bluesharp. Erik ten Thij; Gitaar. Matt Vermeer; Basgitaar. Oscar Pals; Slagwerk

gert jan
8 jaar geleden

he jongens
super goeie bleus, staat als een huis en ik ga jullie belist een keer echt bekijken. Ik ben de man van Nel van Erik`s werk.
ik heb de filmpjes bekeken en was aangenaam verrast!!

akke BAKING-HOUNDS
8 jaar geleden

Hoi Oscar
Hartelijk bedankt voor het vervangen van onze drummer.
heeeeel goed gedaan
Groetjes
Akke Bassist

Oscar
9 jaar geleden

Hey allen. Plaats je reacties of ideeën op deze pagina.Groeten!

Reactie plaatsen